Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Ζασπάλης, Βασίλης
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Τζιόλα (4)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (4)
Συντελεστές
Ζασπάλης, Βασίλης (4)
Έτος έκδοσης
2014
2015
2020
2021
έως
2021
2020
2015
2014
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (4)
Εκπαιδευτικά (1)
Φυσικές επιστήμες (1)
Θέματα
TGM : Επιστήμη των υλικών (3)
TG : Μηχανολογία και υλικά (2)
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
PN : Χημεία (1)
TGB : Μηχανολογία (1)
Είδος
Βιβλίο (4)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (4)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (4)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (4)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 4
από
4
αποτελέσματα
1
από 1
Χημεία Ατελειών και Φαινόμενα Μεταφοράς σε Κρυσταλλικές Ενώσεις
Ζασπάλης, Βασίλης
ISBN: 978-960-418-930-4 ||
Τζιόλα
||
2021 ||
Σκληρόδετο ||
558 σελ.
Κυκλοφορεί,
€48.61 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επιστήμη και Τεχνολογία των Υλικών
Ζασπάλης, Βασίλης
ISBN: 978-960-418-888-8 ||
Τζιόλα
||
2020 ||
Σκληρόδετο ||
800 σελ.
Κυκλοφορεί,
€89.52 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επιστήμη & Τεχνολογία των Υλικών, Ιδιότητες & Συμπεριφορά Ανόργανων Στερεών, Τόμος Β'
Ζασπάλης, Βασίλης
ISBN: 978-960-418-484-2 ||
Τζιόλα
||
2015 ||
Σκληρόδετο ||
544 σελ.
Κυκλοφορεί,
€46.97 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επιστήμη & Τεχνολογία Υλικών ΤΟΜΟΣ Α'
Ζασπάλης, Βασίλης
ISBN: 978-960-418-443-9 ||
Τζιόλα
||
2014 ||
Σκληρόδετο ||
620 σελ.
Κυκλοφορεί,
€53.67 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*